advertentie Truck support Header

Leon Verdonschot en de Popronde in UIT!

Muziekjournalist, schrijver en presentator Leon Verdonschot komt naar Venlo om te vertellen over zijn carrière en werk. En nu de coronamaatregelen versoepeld zijn is ook de Popronde weer mogelijk. Dat er meer in UIT! deze week.

Cultuurstichting Bel Arte organiseert dit weekend haar eerst twee activiteiten van het seizoen. De eerste is bij Klup77 met drie bands zaterdagmiddag waaronder folkpunkband Riverflow. 

Belfeldse blues

Leon Verdonschot is hoofdgast bij de tweede activiteit van Bel Arte in café De Maagdenberg komende zondag. De activiteit is extra bijzonder vanwege de muzikale omlijsting van Arno Adams. De Belfeldse bluesman treedt nog maar weinig op vanwege problemen met zijn gezondheid.

Popronde

Meer muziek is er van poptalent dat meedoet aan de Popronde zaterdag. Op vier plekken in de stad spelen dan in totaal acht Nederlandse acts met potentie. Zoals de Nederlandstalige  Lucas en garage-trio The Ballet Bombs uit Eindhoven.

UIT! tipt verder nog een theaterversie van het populaire tv-programma Vis-TV, de nieuwe film van Paul Verhoeven en lichtkunst in Arcen.

Alle tips voor komende week zijn hieronder te bekijken.