advertentie Obesitas

Lekker Venlo gaat niet door

Lekker Venlo 2020 gaat mede vanwege de onderzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt dit jaar niet door. Het culinaire evenement stond gepland voor 19 tot en met 21 juni.

Het bestuur vindt dat een gedegen organisatie van het evenement onmogelijk is in de huidige situatie. 'De kern van Lekker Venlo bestaat uit het bieden van een ongekende culinair en sociale ervaring voor u, uw gasten en alle deelnemers  en partners', schrijft de organisatie in een persverklaring.

Beperkingen haaks op evenement

'De beperkingen die door de uitbraak van het coronavirus aan de samenleving opgelegd worden staan hier haaks op. De mogelijke maatregelen die de overheid ons de komende weken op kan leggen maakt het dat we reeds nu dit besluit nemen. Daarmee bieden we onszelf en nieuwe partners de beste kans om een vernieuwd Lekker Venlo in 2021 tot een succes te maken.

Lekker Venlo wil zich dus volledig richten op de editie van 2021 en wil die samen met partners op een nieuwe manier gaan inrichten. Daarover zal de komende tijd worden nagedacht. Meer vragen over de afgelastingen worden beantwoord op de site van het evenement