advertentie Miso Oriental Header

Foto: Karin de Jonge

Kinderkoor High Five neemt cd op voor goed doel

Door de coronamaatregelen gaat het slotconcert van kinderkoor High Five niet door. Dat concert zou op 3 juli 2020 plaatsvinden in Grenswerk. In plaats daarvan komt er op die dag een cd uit van het koor.

Het koor heeft niet de middelen om een hele cd op te nemen. Daarom is er gekozen voor een kleine variant: de EP. Een cd met 4 liedjes. Bij een van de liedjes hoort ook een videoclip. 

Goed doel

De opbrengst van de cd gaat naar een goed doel. Het koor heeft samen met stichting VieAmi gezocht naar een goed doel voor kinderen. Ze hebben gekozen voor een interactief speelbord voor de afdeling Kindergeneeskunde van Viecuri medisch centrum. Zo’n interactieve installatie biedt patiëntjes afleiding en daagt ze uit. Ook als ze in een rolstoel zitten of op bed moeten liggen. Zo vergeten ze even dat ze ziek zijn en blijft hun conditie op peil.

Jaarafsluiting

Kitty Roeffen, zangdocente van High Five: ‘We gingen op zoek naar een manier om het jaar toch mooi af te sluiten. Door een cd op te nemen ontstaat er een blijvende herinnering van dit jaar en kunnen we dit mooie initiatief ondersteunen.’