advertentie

Inschrijving Venloop vannacht geopend

Wandelaars en hardlopers kunnen zich sinds middernacht inschrijven voor de Venloop 2021. Alle mensen die een startbewijs hadden voor de afgelaste editie van dit jaar, konden zich eerder al inschrijven.

Vanwege de coronauitbraak ging er in maart een streep door de Venloop. De organisatie besloot daarom in mei een voorinschrijving te houden. Iedereen die zou meedoen dit jaar kon zich met vijftig procent korting verzekeren van een startbewijs voor volgend jaar. De voorinschrijving sloot op 30 juni. Nu is de reguliere inschrijving voor de wandeltochten en hardlooponderdelen gestart.

Onzekerheid

De organisatie van de Venloop liet eerder al weten te beseffen dat het onduidelijk is of grote evenementen in maart volgend jaar weer kunnen doorgaan. Mocht een Venloop dan nog niet mogelijk zijn, bekijkt de organisatie of er opties zijn om het evenement later te organiseren. Mocht de Venloop ook volgend jaar helemaal niet door kunnen gaan vanwege een verlenging van het verbod op evenementen, dan wordt het inschrijfgeld naar deelnemers teruggestort.