advertentie

Humans of Venlo met theaterprogrammeur Maarten van Erp

Maarten van Erp is de gast in de vierde aflevering van dit seizoen van de podcast Humans of Venlo. Hij vertelt over zijn passie voor theater en zijn werk als programmeur.

Carrièreswitch

In 2017 werd Maarten van Erp hoofdprogrammeur bij Theater De Maaspoort. Dit betekende voor hem niet alleen een carrièreswitch: het betekende ook een verhuizing van Amsterdam naar Venlo. Hoe heeft hij deze stap ervaren? Hoe kijkt hij aan tegen theater anno 2020? En hoe ziet het leven van een programmeur er überhaupt uit achter de schermen?

Humans of Venlo

Geïnspireerd door Humans of New York gaan Renée Oirbans en Thom Spierenburg sinds 2016 wekelijks op zoek naar bijzondere verhalen in de gemeente. Die krijgen een plek op Facebook, Instagram en hun eigen site. Sinds vorig jaar is er ook een podcast. Het team is daarvoor uitgebreid met Luc Verhaegh en Humans of Venlo werkt samen met Omroep Venlo.       

Het tweede seizoen van Humans of Venlo de Podcast bestaat uit negen afleveringen. Tot en met december komt er elke twee weken een nieuwe aflevering uit.