advertentie Blauwwater Header

Humans of Venlo: je brood verdienen met de dood

In de derde aflevering van de podcast Humans of Venlo komen Lobke en Bas Notermans aan het woord. Ze vertellen over je brood verdienen met de dood.

Lobke's moeder werkte al als uitvaartverzorgster. Zelf stond ze eerst een paar jaar voor de klas maar ging daarna bij haar moeder in het bedrijf werken en is inmiddels samen met haar man Bas eigenaar van een onderneming die uitvaarten verzorgt.

Humans of Venlo

Geïnspireerd door Humans of New York gaan Renée Oirbans en Thom Spierenburg sinds 2016 wekelijks op zoek naar bijzondere verhalen in de gemeente. Die krijgen een plek op Facebook, Instagram en hun eigen site. Sinds kort verkennen de makers andere vormen om verhalen te publiceren, zoals de podcast. Die geeft hen de mogelijkheid om de diepte in te gaan tijdens gesprekken. Voor de podcast-serie is het team uitgebreid met Luc Verhaegh en werkt Humans of Venlo samen met Omroep Venlo.

Het eerste seizoen van Humans of Venlo de Podcast bestaat uit tien afleveringen. Tot en met december komt er elke twee weken een nieuwe aflevering uit.