advertentie VieCuri Mooi

Humans of Venlo: Albert Kiefer en de populariteit van zijn schetsen

In de achtste aflevering van de podcast Humans of Venlo is het woord aan Albert Kiefer. Hij praat over de populariteit van zijn schetsen.

Kiefer tekent al van jongs af aan. Hij ging naar de Kunstacademie maar werkte daarna lange tijd vooral digitaal. Sinds hij het schetsen weer heeft opgepakt, is hij uitgegroeid tot een soort Instagram-fenomeen. Zijn verhaal vertelt hij nu in Humans of Venlo.

Humans of Venlo

Geïnspireerd door Humans of New York gaan Renée Oirbans en Thom Spierenburg sinds 2016 wekelijks op zoek naar bijzondere verhalen in de gemeente. Die krijgen een plek op Facebook, Instagram en hun eigen site. Sinds kort verkennen de makers andere vormen om verhalen te publiceren, zoals de podcast. Die geeft hen de mogelijkheid om de diepte in te gaan tijdens gesprekken. Voor de podcast-serie is het team uitgebreid met Luc Verhaegh en werkt Humans of Venlo samen met Omroep Venlo.

Het eerste seizoen van Humans of Venlo de Podcast bestaat uit tien afleveringen. Tot en met december komt er elke twee weken een nieuwe aflevering uit.