advertentie Delta Fiber week 44-45

Het lied '2021' wint Liedjesmatinee Wortelepin

'2021' Is het winnende liedje op 't Liedjesmatinee van de Wortelepin Blerick. Het nummer werd gezongen door Willy Billekens en Bart Janssen.

Het nummer is geschreven door Peter Jansen en de muziek is van Hay Geritz. 

Vier liedjes

Op de tweede plaats is het liedje 'Blie des dich d'r bis' geëindigd. Het liedje werd gezongen door Lonneke van Doorn, Annette Hermans, Ruud Geeraets en Wim Janssen. De tekst is van Peter Jansen en de muziek is van Hay Geritz.

De derde plaats is voor 'As ik ens wis'. Een liedje gezongen door Duncan Nikkelen, Jason Hafmans, Willem Koopmans, Niels Vestjens, Dion Jeucken en Thuur Zumdick. De tekst en muziek is van Wim Roeffen.

Op die vierde plaats is 'Vastelaovend in de zón' geëindigd. Dit werd gezongen door Lotte van Bergen en Roy van den Broek. De tekst is van Marc Peters en de muziek opnieuw van Hay Geritz.

Live in de studio

Voor het eerst in de historie vond 't Liedjesmatinee van de Wortelepin live plaats in de studio van Omroep Venlo. Door het coronavirus werd in juli besloten dat 't Liedjesmatinee niet kon doorgaan op de normale manier. Kijkers konden sms'en en zo samen bepalen met de vakjury welke vier liedjes zouden winnen. Die worden uiteindelijk opgenomen bij Marlstone Music.

Spotify

De nummers zijn vanaf medio november te beluisteren op Spotify.