advertentie

Hertelikke aovend afgelast vanwege coronavirus

De Hertelikke aovend van drumfanfare de Blerickse Herten is in verband met het coronavirus afgelast. Het concert met driegangendiner stond gepland op 11 juli.

De Blerickse Herten kunnen al een tijd niet repeteren vanwege de maatregelen die moeten helpen het coronavirus te bestrijden. 'Het is ontzettend zuur dat we dit mooie evenement moeten annuleren, maar we hebben geen ander keuze', zegt voorzitter Marc Nefkens. 'De muzikale voorbereidingen liggen nu al bijna vijf weken stil en tot in ieder geval het einde van deze maand mogen we nog niet repeteren. Het is daardoor niet mogelijk om een representatief programma te brengen in juli.'

Economisch moeilijke tijd

De voorzitter wijst verder op het feit dat sponsoren nu minder inkomsten hebben. 'Tevens lopen alle organisatorische voorbereidingen vertraging op. Daarnaast worden wij met onze Hertelikke aovend financieel ondersteund door veel lokale ondernemers in Blerick en in deze economisch moeilijke tijd is ook dat een lastig verhaal', aldus Nefkens.

De volgende editie van de Hertelikke aovend staat gepland op 10 juli 2021. De Hertelikke aovend trekt jaarlijks zo'n 250 bezoekers. Volgend jaar vindt het openluchtconcert met driegangerdiner voor de vierde keer plaats op het Antoniusplein in Blerick. 

advertentie

Lees ook deze artikelen