advertentie

Hele week Vastelaoves Top 555 op Omroep Venlo radio

Om 9.00 uur gaat op Omroep Venlo radio de Vastelaoves Top 555 van start. De vijftiende editie van de lijst met de beste vastelaovesleedjes uit de gemeente Venlo is tot en met vrijdag te horen.

Start

Het eerste nummer dat wordt gedraaid is Gaas d'r op! op nummer 555. Robin Vermeulen behaalde hiermee in 2013 een derde plaats op De Wuilus Liedjesaovend. De liedjes worden non-stop gedraaid van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Download hier de volledige top vief vief vief van 2020. 

Finale

Op vrijdag begint de omroep al om 8.00 uur vanuit de studio. Als apotheose worden de hoogst genoteerde liedjes tussen 14.00 en 21.00 uur gedraaid in een speciale live-uitzending op radio en tv vanaf de Parade. Daar treden de volgende artiesten op: 2 Kier 2, Bart Janssen, Boerebroélofsgezelschap Herungerstraot, Christel & Quinn, Enne Bink, Francois Vervoort & John Baur, Frank Donders, Gé Deenen, Golden Hiering, JC Kwadraat, Kelly & Lotte, Lottie Boermans, Noeëts Allein, Sandra & Marco en Tekiela.

Michel Jeurissen

Stuupke op, stuupke aaf van Michel Jeurissen en Lei van Heyster staat dit jaar op 1 in de Vastelaoves Top 555. De bovenste vijf werden onlangs al bekendgemaakt. Om het eerbetoon aan de onlangs overleden Michel Jeurissen compleet te maken is er een speciaal einde van de uitzending. Verschillende Blerickse artiesten als Onno, Graadje en Paul, treden dan op met als laatste Stuupke op, stuupke aaf samen met Lei van Heyster.

Omroep Venlo maakt de finale van de Vasteloaves Top 555 in samenwerking met Stichting Stadscomité B.B.Z. en De Vrinde van Jocus.

advertentie

Lees ook deze artikelen