advertentie

GvvG De 3-Kes roept thuisnar uit

Waar andere vastelaovesverenigingen dit jaar afzien van het organiseren van festiviteiten, heeft het Groeët Venloos Vastelaoves Gezelschap De 3-Kes toch iets bedacht. Normaal gesproken roept de vereniging een nar uit, maar daar heeft De 3-Kes dit jaar een variatie op bedacht. Venlonaren kunnen mensen nomineren om uitgeroepen te worden tot thuisnar.

Het was even zoeken, laat Sander Mattheijssen van GvvG De 3-Kes weten. De vereniging is in goed overleg met de gemeente tot dit besluit gekomen. De thuisnar past binnen de richtlijnen van het RIVM.

Thuisvastelaovend

‘Het draait dit jaar om de thuisvastelaovend. Mensen kunnen vastelaovesgekken nomineren via de website van De 3-Kes’. Laat Mattheijssen weten. Uit de nominaties kiest de De 3-Kes drie narren uit. De thuisnar krijgt gedurende drie dagen een vastelaovesprogramma aangeboden dat past binnen de richtlijnen van het RIVM.

Radio

Iets wat ook prima kan binnen de richtlijnen van het RIVM is het luisteren naar vastelaovesmuziek. Reden voor de De 3-Kes om dit jaar volop in te zetten op haar eigen internetradiostation. Zo komt de top 33  dit jaar weer terug en is het zelfs uitgebreid met een top elf van de beste vastelaovesmuziek uit de dorpen Arcen, Velden en Belfeld.

Thoésleed

Speciaal voor deze vastelaovend heeft De 3-Kes samen met Marinho Peters, frontman van Linke Mik een thoésleed opgenomen. Met het nummer hoopt de De 3-Kes net iets meer vastelaovesvreugde te brengen de komende tijd.