advertentie Obesitas

Grenswerk maakt programma tijdens Kindermuziekweek

Kinderen van 4 tot en 12 jaar krijgen vanaf 27 maart een muzikaal programma aangeboden tijdens de Kindermuziekweek. De organisatie is in Venlo in handen van Grenswerk.

Er zijn activiteiten in het Venlose poppodium en op scholen. De Kindermuziekweek wordt op vrijdag 27 maart feestelijk geopend met een kinderdisco in het Grenswerk Café. In het poppodium is op woensdag 1 april een optreden van Hippe Gasten en op zondag 5 april opent Verdieping Nul de deuren. Daar zien bezoekers wat er komt kijken bij het volgen van muzieklessen, repetities van een band en het opnemen van een nummer.

Op school

Grenswerk organiseert die week ook ‘Pop-op je school’. Venlose muzikanten als Tasilo Pieck en Jelske Wilmer geven dan optredens op schoolpleinen en in klassen.

De Kindermuziekweek wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurimpuls Venlo. Dat is een samenwerking tussen de grote culturele instellingen en de gemeente. Doel is om zoveel mogelijk Venlonaren kennis te laten maken met cultuur en talent in de gemeente te ontwikkelen.