advertentie VieCuri Mooi

VVV-Venlo

Gelmi tekent voor twee seizoenen bij VVV

Roy Gelmi heeft voor twee seizoenen getekend bij VVV. De verdediger kwam na de afgelopen winterstop al op huurbasis uit voor de Venlose club.

Nu neemt VVV de 25-jarige Zwitser die ook over de Nederlandse nationaliteit beschikt dus definitief over van FC Thun waarvoor hij 2,5 seizoen uitkwam in de hoogste Zwitserse voetbalcompetitie.  Daarvoor was hij actief voor het Zwitserse FC Sankt-Gallen. 

Topprestatie

Door het stilleggen van de competitie vanwege het coronavirus kwam Gelmi na de winterstop slechts drie keer in actie in het geelzwart. In de gewonnen uitwedstrijd in Groningen startte Gelmi voor het eerst in de basis. 'Mijn kennismaking met de club was heel prettig. Ik kwam natuurlijk op de laatste dag van de transfermarkt binnen in een periode dat de ploeg zeer goed draaide. Gelukkig heb ik daar uiteindelijk ook mijn steentje aan bij kunnen dragen en hebben we met z’n allen voor een topprestatie gezorgd door ons te handhaven', laat Gelmi in het persbericht van VVV weten. 'Er zit nog zoveel moois in het vat. Ik heb dan ook enorm veel zin in het nieuwe seizoen.'