advertentie Obesitas

Futloos VVV is schietschijf voor Heracles

Het was voor Heracles vanavond prijsschieten in Almelo ten koste van VVV-Venlo. In het Erve Asito moest VVV-doelman Kirschbaum maar liefst zes treffers incasseren. 

Geen passie

Voor de zevende keer op rij houdt VVV dus geen enkel punt over aan een wedstrijd in de eredivisie. Tegen Heracles maakten de Venlonaren daar vanavond ook geen enkele aanspraak op. Vanuit het spel van VVV sprak geen enkele passie of intentie. Verdedigend was het erg zwak en opbouwend werd er helemaal niets gepresteerd.

Twee maal raak voor rust

Heracles wilde wel voetballen en drong ook meteen aan in het begin van de wedstrijd, met een aantal goede kansen tot gevolg. Toch duurde het nog ruim twintig minuten voordat Heracles op voorsprong kwam in de wedstrijd. Alexander Merkel opende de score vanaf het randje van de zestien meter. De tweede goal liet net zo lang op zich wachten, want in de veertigste minuut verdubbelde Van der Water de score met een prachtig schot in de kruising.

Veel doelpunten

Met een 2-0 achterstand is er nog hoop op een aansluitingstreffer. Maar voor het VVV dat vandaag op het veld stond, was dat ijdele hoop. Toch kreeg Yeboah in de eerste vijf minuten een goede kans die gekeerd wordt door de keeper. Meteen daarna boorde Dessers het laatste restje hoop de grond in met een intikker. Voor Heracles was de koek daarmee nog niet op. Eerst scoorde Mauro Júnior (4-0) en amper vijf minuten later scoorde Dessers de tweede van de avond (5-0).


Hattrick

Peter van Ooijen maakte voor VVV nog een eretreffer vanuit een vrije trap, maar verder konden de Venlonaren totaal niets forceren of laten zien op de mat. Dat maakte voor Dessers nog de weg vrij om een hattrick te maken en de eindstand te bepalen op 6-1.