advertentie

Frans Pollux en Stef Classens in Nedinscoplein

Zangers Frans Pollux en Stef Classens zijn vandaag te gast in Nedinscoplein. Classens maakte een Engelstalige versie van het door Pollux geschreven nummer Hald mich 's vas.

Coronamaatregelen

Voordat de zangers aanschuiven, praten we met burgemeester Antoin Scholten over de nieuwe coronamaatregelen en de handhaving daarvan. We staan stil bij de gevolgen van de maatregelen voor de horeca. Restaurants richten zich op bezorgen en afhalen, cafés zijn dicht en hotels mogen wel open blijven en bovendien eten serveren aan hun gasten. Hotelier Richard Ooms maakt gebruik van die mogelijkheid. Hij is ook te gast.

Just hold me close

Stef Classens zingt zijn nummer Just hold me close, oorspronkelijk van Neet oét Lottum. De oud-winnaar van De beste singer-songwriter van Nederland vertelt over de totstandkoming. Schrijver van het origineel, Frans Pollux, is er ook. Hij presenteert binnenkort het album Pollux Deej Carré, met vijftig bijzondere één-op-één-miniconcerten in het Muspelheim in Blerick. Pollux is bovendien te horen in de nieuwe reclame van een Limburgs biermerk en speelt in de studio de Limburgse versie van dat liedje.

Nedinscoplein is vanaf 17.30 uur te zien op Omroep Venlo. Meepraten kan via Facebook.