advertentie Obesitas kliniek header januari

Fortissimo geeft miniconcerten bij mensen thuis

Showorkest Harmonie Fortissimo geeft in het weekend van 6 en 7 februari zes VastelaovesThoeskônzerte. De miniconcerten bij mensen thuis zijn een alternatief voor de traditionele vastelaovesconcerten in de Maaspoort.

'Wij voorzien in verband met corona dat wij in februari nog geen grootse concerten in een theater kunnen en mogen geven', zegt voorzitter Gilbert Idink. 'We bestaan echter volgend jaar 66 jaar, dat is in vastelaovestermen 6x11. Zodoende hebben we het roer omgegooid en bedacht dat als de mensen niet naar ons toe kunnen komen, wij in een kleine bezetting naar de mensen toe gaan, om daar coronaproof een miniconcert te geven, inclusief live zang en presentatie.'

Winnen

Vanwege het 6x11-jarig bestaan van Fortissimo worden het zes miniconcerten van elf minuten. Inwoners, organisaties of bedrijven kunnen een Thoeskônzert winnen of aan iemand anders cadeau doen. Iedereen die zo'n concert wil winnen kan zich tot 6 januari opgeven. De mensen met de mooiste, leukste of meest originele verzoeken krijgen Fortissimo volgend jaar op bezoek.