advertentie Obesitas

Feel The 50s terug naar Nolenspark

Feel The 50s keert komend jaar terug naar de oude vertrouwde plek in het Nolenspark. Daar zette supermarkt 2 Brüder vorig jaar een noodsupermarkt op, waardoor het festival eenmalig moest uitwijken naar de Maasboulevard. 

Het beviel Feel The 50s goed op de nieuwe plek. Reden dat het festival toch terugkeert naar het Nolenspark,  is dat er ook elders op de evenementenkalender beweging is ontstaan. Vanwege de herinrichting van de Keulsepoort moet de Tent van Bell wijken. Die theatervoorstelling verhuist waarschijnlijk naar de Maasboulevard. Beide evenementen worden in hetzelfde weekend georganiseerd. Volgens de gemeente is het geen optie om ze allebei op de Maasboulevard te laten plaatsvinden. Ook niet als één van de twee een ander weekend zou uitzoeken. Het gebied zou dan te zwaar belast worden.

Overgangsjaar

De gemeente zegt 2020 als overgangsjaar te zien voor zowel Feel The 50s als de Tent van Bell. Voor komend jaar moet er voor beide evenementen een vaste locatie komen. Waar die ligt, is nog niet duidelijk. Al heeft Schell wel een voorkeur.