advertentie Obesitas kliniek header januari

Feel The 50s waarschijnlijk later in het jaar

De organisatie van muziekfestival Feel The 50s houdt er ernstig rekening mee dat het evenement dit jaar niet in het pinksterweekend in mei georganiseerd kan worden.

Volgens organisator Marco Schell zijn er nu nog veel onzekerheden. ‘Nu de vaccinatie aan de gang is, kunnen we nog niet zeggen wat daar de uitwerking van is. Laten we reëel zijn, als we drie maanden verder zijn en het lijkt beter te gaan, wil dat niet zeggen dat je dan een maand later een festival kunt organiseren.’

2022

De voorbereidingen voor het festival gaan wel gewoon door. Zo zijn de artiesten van de geannuleerde editie in 2020 vastgelegd voor dit jaar. Ook onderzoekt de organisatie of er mogelijkheden zijn om uit te wijken naar een andere datum in de zomer. Mocht het allemaal niet meezitten met de bestrijding van het coronavirus dan kijkt de organisatie al verder. ‘Stel dat de perikelen rondom het virus lang doorlopen, tot na de zomer, dan moet je gaan denken aan een editie in 2022.' Schell hoopt dat het festival nog ergens dit jaar kan plaatsvinden, al is dat waarschijnlijk niet in mei.