advertentie Miso Oriental Header

Ex-VVV'ers kopen seizoenkaarten voor gezinnen in armoede

Onder de noemer VoorVechters doneren oud-spelers van VVV seizoenkaarten aan gezinnen in armoede. Inmiddels zijn de eerste veertig seizoenkaarten al verdeeld.

Keisuke Honda, Bryan Linssen en Lee Cattermole zijn de eerste oud-spelers van VVV die gezinnen in armoede steunen door hen een seizoenkaart te doneren. De drie oud-VVV'ers zijn de eersten die zich aansluiten aan het project VoorVechters. 

Marco Bogers, algemeen directeur van VVV-Venlo en bestuurslid van de VVV Foundation: 'Een voorvechter is volgens Van Dale "iemand die strijdt voor een goede zaak". Keisuke, Bryan én Lee zijn nu de eerste VoorVechters die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geelzwart hart een lach doneren en kansen creëren voor mensen en met name kinderen die buiten hun macht om in deze vervelende situatie terecht zijn gekomen.

'Doneer een lach'

Volgens VVV hebben meerdere oud-spelers inmiddels interesse getoond om zich ook aan te sluiten bij het project. 'Mede dankzij de steun van deze spelers met een clubhart hoopt VVV een steentje te kunnen bijdragen aan het gelukkiger maken van gezinnen die in deze ongelukkige situatie verkeren', zegt Bogers.

'Samen met andere VoorVechters doneren de oud-spelers een lach, steunen ze de club én maken zij het mogelijk dat er, tot nu toe, al ruim veertig seizoenkaarten kunnen worden verdeeld onder gezinnen die tegen armoede vechten.'

190 euro 30

Ook stichtingen, bedrijven, organisaties of particulieren kunnen deelnemen aan het project en voor de prijs van 190 euro 30 een seizoenkaart aanschaffen voor een gezin in armoede.

Mocht VVV in verband met de coronamaatregelen wedstrijden gaan spelen zonder publiek, dan heeft dat geen gevolgen voor het aantal wedstrijden dat de ontvangers van deze seizoenkaarten kunnen bezoeken.