advertentie

Eerste vrouwelijke minister-president in Nedinscoplein?

De Venlose Fleur Huijs wil de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland worden. Vanavond is ze te gast in Nedinscoplein.

Eerder sprak ze onder meer in De Wereld Draait Door over haar ambities. Fleur Huijs won vorig jaar de wedstrijd ZomerOndernemer. Met haar bedrijf Fleur Presents leert ze scholieren en studenten pitchen en presenteren. Inmiddels heeft ze een tweede bedrijf, FRGRND, waarmee ze jongeren een stem geeft in organisaties.

Begrotingsbehandeling

Daarnaast gaat het in Nedinscoplein over de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad. Verslaggever Bas Nollé volgt het debat al twee dagen en vertelt over de belangrijkste ontwikkelingen. Ook oud-raadslid John Heuvelings schuift aan. Uit interesse is hij ook na zijn vertrek uit de politiek regelmatig in de raadszaal te vinden, zeker als het over de begroting gaat.

Tekiela

Muziek is er van Tekiela, dat dit jaar na elf jaar afwezigheid terugkeerde op het podium en ook meteen een nieuwe single lanceerde. Nedinscoplein is vanaf 17.30 uur te zien op Omroep Venlo.

advertentie

Lees ook deze artikelen