advertentie

Eerbetoon aan Paul Nagelmaeker in Maaspoort

De familie van Paul Nagelmaeker brengt samen met zijn Neutjesrang-kompanen Fred van den Bogaard en René Oostdam zaterdag een eerbetoon als afscheid aan de in het weekend overleden zanger en theatermaker.

Dat gebeurt in de Frans Boermanszaal van De Maaspoort. 'We willen hem een waardig afscheid geven', zegt Fred van den Bogaard.

Liedjes en anekdotes

Er wordt in overleg met de familie een programma gemaakt, met onder meer liedjes van Nagelmaeker. 'Ik denk dat het iets heel moois wordt. Er komen zangers waarmee we bij Neutjesrang altijd hebben samengewerkt. René en ik zingen en zullen ook een aantal anekdotes vertellen over wat we allemaal hebben meegemaakt.'

Het eerbetoon is zaterdag om 14.00 uur. Belangstellenden zijn welkom in De Maaspoort. 'De Boermanszaal, daar kunnen er vijf-/zeshonderd in, denk ik. En in de hal willen we een scherm neerhangen als niet iedereen binnen kan.'

Afscheid

Van den Bogaard noemt zaterdag 'echt de laatste ronde'. De afscheidsvoorstellingen van Neutjesrang die volgende maand gepland stonden in De Maaspoort gaan niet door.

advertentie

Lees ook deze artikelen