advertentie

Eenrichtingsverkeer in supermarkt Benders

Bij de supermarkt Jumbo Benders zijn de gangpaden omgedoopt tot eenrichtingspaden. Een extra maatregel om de gepaste afstand te waarborgen.

'We hanteren vanaf vandaag éénrichtingsverkeer in de winkel om het winkelen zo probleemloos mogelijk te laten verlopen', staat geschreven bij de gangpaden. 'Gangpad vanuit deze kant inlopen. Samen zorgen we voor anderhalve meter afstand.'

 

Maatregelen

Winkels en supermarkten komen met steeds meer maatregelen om hun personeel en klanten te beschermen tegen het coronavirus. Zo begonnen de winkels met plexiglas aan de kassa's, dragen werknemers handschoenen en worden winkelkarretjes ingezet om afstand te bewaren en regelmatig schoongemaakt. In sommige winkels worden vakkenvullers buiten openingstijden ingezet om drukte in de winkels te voorkomen en is er maar een maximaal aantal bezoekers tegelijk welkom.

De supermarkt van Benders doet daar nog een schepje bovenop: eenrichtingsverkeer in de gangpaden. Op die manier komen bezoekers van de winkel niet te dicht bij elkaar in de buurt.

advertentie

Lees ook deze artikelen