advertentie Obesitas

Één nieuw sterfgeval door corona in VieCuri

In de afgelopen 24 uur is één patiënt overleden aan de gevolgen van corona. Het aantal nieuwe opnames van coronapatiënten in VieCuri is relatief stabiel. 

Sinds dinsdag daalt het aantal opgenomen coronapatiënten in VieCuri. Dinsdag stond het aantal patiënten namelijk nog op 94. In vier dagen tijd is dat aantal met 19 patiënten gedaald. Vandaag zorgt het ziekenhuis voor 75 coronapatiënten. Gisteren stond dat aantal nog op 74.

In de afgelopen 24 uur is er in VieCuri één patiënt overleden. Dat betekent dat er tot nu toe 82 patiënten aan het virus in VieCuri zijn overleden.

Naar huis

Één patiënt heeft het ziekenhuis mogen verlaten en is gezond genoeg om thuis te herstellen van het virus. Dat betekent dat er tot nu toe in totaal 146 patiënten uit het ziekenhuis zijn ontlagen.

Cijfers Limburg

In de provincie Limburg zijn in de afgelopen 24 uur elf patiënten overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat is minder dan gisteren; toen overleden 27 patiënten in Limburg aan corona. In Noord- en Midden-Limburg werden vandaag drie sterfgevallen gemeld. Het totaal aantal patiënten dat in Limburg overleed komt uit op 402.