De 3-kes start met activiteiten voor thuiscarnaval

De 3-kes probeert de komende weken de thuiscarnaval zo goed mogelijk te faciliteren. Het gezelschap doet dat met Groët Venloosche Thoés Narre, radioshows en internetprogramma's.

De 3-kes roept normaal gesproken een nar uit en komt dit jaar met drie thuisnarren. Mensen konden fanatieke vastelaovesvierders nomineren. Uit de nominaties heeft De 3-Kes drie mensen gekozen. De thuisnar krijgt drie dagen een vastelaovesprogramma aangeboden dat past binnen de coronarichtlijnen. De presentatie van de eerste Groët Venloosche Thoés Nar is komende vrijdag te volgen via Facebook.

Programma's

Op het internetradiostation van De 3-kes is zaterdag vanaf 10.00 uur de Top 33 Blerick te horen. Komende weken volgen nog de Top 33 Tegelen en de Top 11 van Belfeld, Arcen en Velden. Op zaterdagavond zijn er onder meer op Facebook shows te zien van dj's die vastelaovesmuziek draaien. Dinsdag 26 januari is de eerste uitzending van De keus van… te zien. Muzikale gasten Marinho Peters, Roy Grutters en Ron Dings praten daarin over carnaval, draaien hun favoriete nummers en maken zelf muziek.