advertentie Truck support Header

'Dao kump Sjakie haer' wint Leedjesaovend

Joep Bindels, Jan Derijk, Paul Klaassens, en Paul van Steenkiste hebben Opus Jocus Leedjesaovend gewonnen met het nummer 'Dao kump Sjakie haer'.

Het nummer kreeg de meeste stemmen van de vakjury en van de vorsten, muziekgezelschappen en horeca. Bij de thuis-stemmers werd dit nummer met vijf van de mogelijke elf punten beloond. De tekst van het nummer is geschreven door Laurence en Hannelore Winter. De muziek is gecomponeerd door Wim Roeffen.

Nog eine letste

Tweede werden Bart Ebus, Etienne Snel, Loek Heunen en Marco Gielens met hun eigen nummer Nog eine letste. Het nummer was volgens zowel de sms'ers als de vorsten, muziekgezelschappen en horeca het tweede beste.

Dreej daag op riej

Als derde eindigde het nummer Dreej daag op riej, gezongen door Jules Fransman, Gijs Engels, Willy Billekens en Bart Janssen. De tekst is van Peter Jansen en de muziek van Hay Geritz. Volgens de mensen die via sms hadden gestemd was dit het beste nummer. De sms-stemmen telden voor tien procent mee. 

Allein vanaovend

Vierde werd Kim Boots met het nummer Allein vanaovend geschreven door Frans Pollux. Dat nummer werd bij de vakjury tweede.