advertentie Obesitas

Burgemeester Scholten spreekt Venlonaar toe met speciale videoboodschap

In een speciale videoboodschap richt burgemeester Antoin Scholten zich tot de inwoners van de gemeente Venlo. De video is opgenomen in de woning van de burgemeester. 'Ik ben een beetje hoesterig en dan is het simpel. Dan blijf je thuis', spreekt Scholten.

In zijn boodschap richt Scholten zich in het bijzonder tot de mensen die iemand zijn verloren door het coronavirus of die momenteel vechten voor hun leven. 'Ik wens u allemaal heel veel sterkte en kracht toe', zegt Scholten. Ook spreekt de burgemeester zijn dankwoord uit aan alle mensen die werkzaam zijn in de zorg of 'die bezig zijn deze crisis te overwinnen'. Scholten staat ook stil bij de vele ouderen die op dit moment hun dierbaren niet kunnen ontvangen. Scholten: 'Wij omhelzen jullie met duizenden armen.' 

Betere tijden

Verder doet Scholten nogmaals een beroep op alle inwoners van de gemeente om zich te houden aan de veiligheidsmaatregelen die zijn afgekondigd. 'Blijf zoveel mogelijk thuis', zegt Scholten er onder andere over. De burgemeester besluit zijn boodschap met de wens dat hij iedereen weer snel kan zien in betere tijden.