advertentie Delta Fiber week 44-45

Bogers verwacht problemen bij meer duels zonder publiek

VVV komt in de problemen als er langere tijd geen publiek welkom is bij voetbalwedstrijden. Dat zegt directeur Marco Bogers.

De komende drie weken zijn er in ieder geval geen toeschouwers welkom in de stadions. Het is een van de maatregelen waarmee het kabinet hoopt de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Voor VVV betekent het dat de wedstrijd tegen ADO Den Haag komend weekend voor lege tribunes wordt gespeeld.

Zwaar weer

Directeur Marco Bogers vreest dat de maatregelen langer van kracht blijven en dat VVV dus meer wedstrijden zonder publiek moet afwerken. Als het zover komt is extra steun pure noodzaak voor de club. Bogers pleit er dan ook voor om als bedrijfstak betaald voetbal snel een beroep te doen op de overheid. ‘Anders komen we echt in heel zwaar weer terecht. En dat geldt met name voor clubs als VVV.’

Seizoenkaarthouders die een kaartje hadden voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag komend weekend ontvangen in ruil hiervoor een kaart voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 19 december.