advertentie

Begroting, Jocus en Bob Dylan-tribute in Nedinscoplein

Veegt de gemeenteraad de voorgenomen bezuinigingen op sport en cultuur vandaag van tafel? We praten over de begrotingsbehandeling in Nedinscoplein.

De plannen van het college van B&W om te bezuinigen kwamen hard aan bij veel sportclubs, muziekverenigingen en culturele instellingen. De vraag is of ze vanavond opgelucht kunnen ademhalen. Bas Nollé volgt de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad en zit vanavond aan tafel.

Jubileum

Vastelaovesgezelschap Jocus viert dit jaar het 16x11-jarig jubileum. Aan de vooravond van Elf van Elf zijn voorzitter Roel Versleijen en ceremoniemeester Bram Holla te gast.

Verdwenen bisschop

Ook Jeroen van den Kroonenberg van Doerak Film zit aan tafel. Hij maakte een documentaire over een zoektocht naar een verborgen graf in het hart van de stad. De trailer kunnen we laten zien.

Bob Dylan Approximately

Muziek is er van Bob Dylan Approximately. Na eerdere uitverkochte odes aan David Bowie en Neil Young dook een groep Venlose muzikanten dit jaar in het oeuvre van Bob Dylan. Resultaat is een concert volgende week zondag in Grenswerk.

Nedinscoplein is vanaf 17.30 uur te zien op Omroep Venlo. Meepraten over de uitzending kan via Facebook.

advertentie

Lees ook deze artikelen