VVV-fanzone moet plek krijgen in vernieuwde stadion

gepubliceerd: maandag 13 nov 2017 10.36 uur
update: maandag 13 nov 2017 13.48 uur

De fanzone bij VVV moet een plek krijgen in het vernieuwde stadion. Dat is de uitkomst van een overleg tussen club en donateurs, die gezamenlijk ruim 17.000 euro ophaalden voor de fanzone.

In de fanzone kunnen fans voor de wedstrijd bij elkaar komen. Eerder kon dat in het supportershome, maar dat is sinds de terugkeer in de eredivisie omgeturnd tot persruimte. VVV had het huidige fancentre op de parkeerplaats in eerste instantie op het oog als locatie voor de fanzone.

De politie adviseerde negatief over de beoogde plek, omdat die te dicht bij ligt bij de plek waar de fans van de bezoekende club aankomen. Daarom werd de fanzone op de lange baan geschoven. VVV zei daarop met de donateurs in gesprek te gaan over de bestemming van het geld. Dat overleg heeft op 31 oktober plaatsgevonden.

VVV wil De Koel verbouwen en in het vernieuwde stadion moet de fanzone uiteindelijk een plek krijgen. Het opgehaalde bedrag (17.656 euro) wordt daarvoor gereserveerd. Streefbedrag van de crowdfunactie was dertigduizend euro. De donateurs adviseren de club om de crowdfundactie te hervatten, om het bedrag op te hogen.


Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

12
ma
12
di
13
wo

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

Het Nieuws
dagelijks nieuwsprogramma

nu op de radio

Venlo@Work
de favoriete muziek van bedrijven voor thuis of op het werk