Bijeenkomst over voedsel van de toekomst

gepubliceerd: woensdag 11 okt 2017 13.57 uur
update: woensdag 11 okt 2017 14.57 uur

Villa Flora staat vanmiddag in het teken van voedselinnovatie en -productie. Er is onder meer een diner waarbij gerechten geserveerd worden die gemaakt zijn van bijvoorbeeld restvoedsel of insecten.

Het diner vindt plaats in het kader van de Dutch Agri Food Week, die voor de derde keer plaatsvindt. Brightlands Campus Greenport Venlo is een van de oprichters van deze week waarin aandacht is voor het stimuleren van innovatie op het gebied van voedsel.

Verder zijn enkele sprekers aanwezig die vertellen over gerechten die nu misschien vreemd klinken, maar die we in de toekomst misschien wel zullen eten. Zo'n gerecht kan bijvoorbeeld een gehaktbal van sprinkhanen zijn.

De aanwezige sprekers zijn Bob Hutten en Dick Slootweg. Hutten richtte in 2016 De Verspillingsfabriek op Hier wordt restvoedsel verwerkt tot soepen en sauzen. Slootweg, directeur van Bidfood Nederland, vertelt over ontwikkelingen in de voedselbranche. 


Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

5
do
4
vrij
6
za

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

Het Nieuws
dagelijks nieuwsprogramma

VVV TV
voetbalprogramma met aandacht voor VVV-Venlo

nu op de radio

Omroep Venlo non-stop
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio