Venlonaar verkoopt zijn woning in bitcoins

gepubliceerd: donderdag 24 aug 2017 16.35 uur
update: donderdag 24 aug 2017 18.07 uur

Venlonaar Didi Taihuttu heeft zijn huis in 't Ven in bitcoins te koop staan. Taihuttu heeft een makelaar gevonden die zijn huis wil verkopen in deze digitale munt.

Volgens makelaar Evert Wolters veranderen tijden en is het vooruitstrevend om ook te kijken naar andere mogelijkheden om je huis te verkopen. Na de vraag van Taihuttu is er nu ook in Horst een woning te koop in bitcoins. Volgens de makelaar is nog geen enkel huis in Nederland in bitcoins verkocht.

Taihuttu interesseert zich al jaren voor nieuwe betaalmogelijkheden. Zijn woning aan de Schoolweg in 't Ven staat te koop voor 85 bitcoins. Een bitcoin was vanmiddag 3600 euro waard, maar de koers schommelt nogal. In een jaar tijd is de bitcoin zes keer zoveel waard geworden.

Taihuttu is niet bang dat de munt enorm gaat kelderen, maar dat risiso is er natuurlijk altijd. 'In het ergste geval verkoop ik dan mijn huis voor 100.000 of zelfs 1.000 euro. We hebben er lang over nagedacht en denken dat we een juiste beslissing hebben genomen', aldus de verkoper. De prijs van 85 bitcoin blijft in ieder geval gehandhaafd.

Vanavond in het nieuws een reportage over de verkoop van zijn woning in bitcoins.Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

26
di
26
wo
26
do

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

Het Nieuws
dagelijks nieuwsprogramma

nu op de radio

De Middag van Venlo
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio