Buurtsuper Qucina sluit deuren

gepubliceerd: maandag 17 jul 2017 15.48 uur
update: maandag 17 jul 2017 17.05 uur

Buurtsuper Qucina heeft per direct de deuren gesloten. Volgens de eigenaren zijn de financiële middelen op en daarmee ook de mogelijkheden om de winkel open te houden.

Op Qucina.nl schrijven Tom Sprengers en Cyrella Beckers: 'Met veel pijn in het hart (en in overleg met de bank, leveranciers en medewerkers) laten we weten dat onze winkel niet meer open zal gaan en dat we stoppen met alle activiteiten van Qucina.'

Biologische buurtsuper Qucina opende in november 2015 na een succesvolle crowdfundingactie. In de winkel aan de Roermondsestraat werden biologische, duurzame en lokale producten verkocht. Voordat ze de supermarkt openden, organiseerden Sprengers en Beckers met hun culinair organisatiebureau al kookworkshops en andere activiteiten, zoals de Boerenmarkten in Q4.

'In overleg met de betrokken partijen hebben we besloten om te sluiten zoals we dat nu doen. Zonder aankondiging en zonder een groots afscheid. Dit was de enige manier om nog alle rekeningen te kunnen betalen en aan de noodzakelijke verplichtingen te kunnen voldoen. We hadden het graag anders gedaan, maar hopelijk hebben jullie daar begrip voor', staat in de verklaring op de site.


Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

8
ma
9
di
13
wo

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

Het Nieuws
dagelijks nieuwsprogramma

nu op de radio

Venlo@Work
de favoriete muziek van bedrijven voor thuis of op het werk