Spoedpost VieCuri gedeeltelijk buiten gebruik

gepubliceerd: vrijdag 19 mei 2017 11.59 uur
update: vrijdag 19 mei 2017 17.52 uur

Door het ingestorte plafond bij de spoedeisende hulp (SEH) van VieCuri, kunnen twee traumakamers momenteel niet worden gebruikt. Sommige patiënten moeten daarom uitwijken naar andere ziekenhuizen.

Gisteravond rond 23.30 uur stortte een deel van het plafond in een ruimte van de spoedeisende hulp plotseling in. Er waren twee patiënten en een aantal medewerkers aanwezig op de afdeling, maar niet in de ruimte waar het plafond omlaag kwam. Er raakte niemand gewond. De oorzaak is nog onbekend.

Vannacht zijn patiënten voor de spoedpost behandeld bij de naastgelegen huisartsenpost. Inmiddels is een naastgelegen ruimte ingerricht als tijdelijke SEH. De meeste patiënten kunnen daar gewoon worden behandeld. Patiënten met ernstig letsel worden doorgeleid naar andere ziekenhuizen in de buurt. Hoeveel patiënten uit hebben moeten wijken is niet bekend. 

Uit voorzorg is ook de rest van het plafond in de getroffen ruimte verwijderd. Er wordt op dit momente technisch en bouwkundig onderzoek gedaan naar de oorzaak. Vanmiddag om 16.00 uur kunnen de traumakamers weer in gebruik worden genomen.Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

23
zo
25
ma
24
di

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

nu op de radio

Het Weekend van Venlo
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio