advertentie

Celine Keijsers landskampioen met Sliedrecht

De Venlose volleybalster Celine Keijsers is met haar club Sliedrecht Sport landskampioen geworden. In Sliedrecht won de ploeg met 3-1 van VC Sneek.

Omdat Sliedrecht Sport zes dagen eerder in Sneek ook al met 3-1 had gewonnen had de ploeg vandaag aan twee gewonnen sets voldoende om het landskampioenschap binnen te slepen. De setstanden waren 25-14, 26-24, 25-27 en 25-16.

In de reguliere competitie werd het damesteam van Sliedrecht al eerste. De Zuid-Hollandse club is voor de derde keer landskampioen volleybal geworden. De afgelopen twee seizoenen ging de titel naar Sneek.

Celine Keijsers is bezig aan haar derde seizoen bij de kersverse landskampioen. De diagonaalspeelster maakte in 2008 de overstap van het Venlose Civitas naar Peelpush. Daarna speelde ze bij het Duitse Moers SC en het Talentteam Papendal/Arnhem.

Update: VDK Gent maakte zaterdagavond laat bekend dat Keijsers volgend seizoen in de Belgische eredivisie speelt. Ze moet de vervangster worden van Lise De Valkeneer als passer-loper. Gent eindige dit seizoen als derde in de Belgische competitie en was verliezend bekerfinalist.

advertentie

Lees ook deze artikelen