VVV maakt zich op voor kraker tegen Volendam

Foto: Daniel van den Berg
gepubliceerd: donderdag 16 feb 2017 17.26 uur
update: vrijdag 17 feb 2017 09.02 uur

Een topaffiche noemt trainer Maurice Steijn de wedstrijd FC Volendam-VVV die morgen wordt gespeeld. Bij winst kunnen de Venlonaren de voorsprong op de directe concurrent voor promotie vergroten naar elf punten.

Maar winst in Volendam wordt geen gemakkelijke opgave. ‘De kracht van Volendam is stabiliteit. Het is een goed voetballende ploeg die ook altijd wil aanvallen. Ik verwacht een heel open wedstrijd waarbij op het scherp van de snede om de koppositie gespeeld gaat worden’, zegt Steijn in VVV TV.

Na de zevenklapper tegen Helmond Sport afgelopen vrijdag verstevigde VVV de koppositie in de Jupiler League. Jong Ajax staat tweede op zes punten en FC Volendam is de nummer drie op acht punten achterstand. De Volendammers verloren dit seizoen in eigen huis pas één keer, dat was eind augustus tegen Emmen. VVV verloor eerder dit seizoen thuis met 0-1 van de palingboeren.

Bij VVV keert Johnatan Opoku morgen weer terug in de basis na een blessure. Danny Post en Vito van Crooij zijn er niet bij vanwege een schorsing. Tristan Dekker is nog een vraagteken. Hij viel geblesseerd uit tegen Helmond Sport met een hamstringblessure en vandaag haakte de rechtsback voortijdig af bij de training. Wie de plaats van Post overneemt op het middenveld weet de trainer nog niet. ‘Zelalem, Receveur en Sleegers kunnen daar spelen. Ik heb verschillende mogelijkheden maar moet eerst kijken of Dekker kan spelen.’

FC Volendam-VVV is de honderdste competitiewedstrijd voor Maurice Steijn in Venlose dienst. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur live te volgen via Omroep Venlo radio. Een uitgebreide voorbeschouwing met Steijn en Joey Sleegers is vanavond te zien in VVV TV.Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

23
zo
25
ma
24
di

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

nu op de radio

Het Weekend van Venlo
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio