advertentie Obesitas kliniek header januari

VVV mist tegen Jong Ajax nog steeds Moreno Rutten

VVV speelt vanavond in Amsterdam voor de competitie tegen Jong Ajax. De Venlonaren missen nog steeds de geblesseerde Moreno Rutten.

‘Met Jong Ajax treffen we een leuk voetballende ploeg, met veel scorend vermogen. Ze spelen met een vrij constant team, maar Ajax kan natuurlijk altijd wel weer wat uit de trukendoos halen. Ze hebben veel begaafde jonge spelers, die allemaal goed kunnen voetballen’, zegt trainer Maurice Steijn.

Evren Korkmaz vervangt Rutten waarschijnlijk op de rechtsbackpositie. Wie er op het middenveld en in de voorhoede starten kon trainer Maurice Steijn gisteravond na de laatste training nog niet zeggen. Volgens De Limburger kiest Steijn tegen Jong Ajax voor doelman Delano van Crooij in plaats van Maarten de Fockert. Venlonaar Van Crooij mocht eerder al de bekerwedstrijden keepen.

VVV bezet momenteel de vijfde plaats in de Jupiler League, maar de tweede plaats is weer binnen handbereik voor de Venlonaren. Tegenstander Jong Ajax, heeft maar een punt minder dan VVV en is thuis nog ongeslagen dit seizoen. VVV wist bovendien nog nooit te winnen in Amsterdam.

In VVV TV een uitgebreide vooruitblik op de wedstrijd met Amsterdammers in Venlose dienst, Danny Post en Jerold Promes. De wedstrijd Jong Ajax - VVV is vanavond vanaf 20.00 uur live te volgen via Omroep Venlo radio.