advertentie

VVV'er Haagen gaat liever studeren

De Belgische speler Kristiaan Haagen verlaat VVV na één seizoen alweer. Voor hem lag een contract klaar maar Haagen stopt met profvoetbal om zich te richten op zijn studie.

Terwijl veel spelers moesten vertrekken uit De Koel, mocht Haagen dus blijven. VVV wilde hem definitief overnemen van FC Dordrecht maar de Belg heeft aangegeven in Brussel te gaan studeren. Haagen stopt met profvoetbal en gaat alleen met vrienden in het weekend nog een balletje trappen.

Als vervanger trekt VVV nu Nils Röseler aan. Volgens woordvoerder Lucas Bremmers moet de handtekening nog worden gezet maar komt de transfer zeer waarschijnlijk deze week rond. De Duitser speelde tijdens het seizoen 2012/2013 ook al voor VVV. Toen werd hij gehuurd van FC Twente. Nu komt hij transfervrij over van Chemnitzer FC.

Met de komst van Röseler lijkt de selectie rond te zijn. Er moet alleen nog een linksback gehaald worden ter vervanging van Niels Fleuren. De kans is groot dat die komt van West Ham United. Met die club heeft VVV een samenwerkingsverband.

144058877377722_10991859_1920.jpg
advertentie

Lees ook deze artikelen