advertentie

Roel Janssen en nieuwe doelman op weg naar VVV

VVV is bijna rond met Roel Janssen van Fortuna Sittard. Daarnaast hoopt directeur Marco Bogers deze week nog een nieuwe eerste keeper te presenteren.

Geboren Venlonaar Roel Janssen doorliep de gehele jeugdopleiding van VVV. De 25-jarige verdediger speelt sinds 2011 bij Fortuna Sittard, de laatste seizoenshelft als aanvoerder.

Daartegenover staat het vertrek van Jason Bourdouxhe en Jordy Deckers. Bourdouxhe heeft nog een doorlopend contract in Venlo maar mag weg van trainer Maurice Steijn. Helmond Sport wil de linksback graag hebben.

De optie in het contract van doelman Deckers werd niet gelicht door VVV en de club kiest voor een andere eerste doelman. Volgens Bogers zijn ze daarmee in een vergevorderd stadium, een naam wil de directeur nog niet noemen. Reservedoelman Delano van Crooij krijgt wel een nieuw contract aangeboden. Dat geldt ook voor verdediger Kristiaan Haagen.

Trainer Maurice Steijn wil graag de as van zijn team behouden. Danny Post en Jerold Promes hebben al een nieuw contract getekend. Met Robin Buwalda, Selman Sevinc en Gianluca Nijholt wordt nog onderhandeld. Al kijkt VVV ook naar andere opties voor de positie van Nijholt.

Met Quin Kruijsen, Dylan Donkers en Dyon Gijzen wordt niet meer gesproken. Zij vertrekken definitief uit de Koel. Vorige week werd al bekend dat het VVV-avontuur van clubicoon Niels Fleuren na dertien seizoenen ten einde komt.

Sam Westley van West Ham United gaat terug naar zijn eigen club. Marco Bogers geeft wel aan in gesprek te zijn met West Ham over de mogelijkheid om opnieuw spelers te huren van de Engelse club.

146192253161560_25045963_1920.jpg
advertentie

Lees ook deze artikelen