Belfeldia en HBSV door in nacompetitie

Belfeldia en HBSV zijn door naar de volgende ronde van de nacompetitie in het amateurvoetbal. Beide Venlose ploegen strijden voor promotie naar de derde klasse.

Belfeldia won de return uit bij Neerbeek met 0-4. De eerste wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zondag spelen de Belfeldenaren uit tegen Roosteren.

HBSV schakelde in Helmond met een 2-2 gelijkspel Mulo uit. Na de reguliere speeltijd stond de thuisploeg met 2-0 voor, maar omdat het duel in Hout-Blerick ook in 2-0 was geïndigd moest er verlengd worden. Daarin scoorde HBSV tweemaal. De volgende tegenstander is zondag FC Oda. De ploeg uit Weert verloor vandaag in Venlo met 2-1 van VOS maar Oda had het eerste duel met 4-1 gewonnen.

De vierde Venlose ploeg in deze klasse, VCH werd thuis met 1-3 uitgeschakeld door Maarheeze. VCH had het eerste duel nog met 0-1 gewonnen.

Venlosche Boys en IVO zijn vandaag slecht begonnen aan de nacompetitie. De Boys strijden voor promotie naar de eerste klasse en kregen in Beek met 5-2 klop van Caesar. IVO verloor thuis met 3-5 van Veritas uit Neeritter. De Veldense ploeg kan promoveren naar de tweede klasse. De returns van deze duels zijn komende zondag.