advertentie

Geen Prinsheerlijk en Chop dit jaar

De feesten Prinsheerlijk en Chop Till You Drop Outdoor gaan dit jaar niet door. In beide gevallen spelen de financiën een rol.

Prinsheerlijk werd drie jaar gehouden in het Nolenspark. Organisator Kevin Wijmans zegt dat hij dit jaar de financiering niet rond krijgt. Volgens hem heeft dat onder andere te maken met de opening van zijn nieuwe zaak, omdat daar veel geld in is gaan zitten.

Kevin Wijmans was ook betrokken bij Chop Till You Drop Outdoor. Het evenement draaide vorig jaar verlies en daar blijkt nu nog ruzie over te zijn.Volgens Wijmans is Cool Events de organisator van het dance-evenement. De stichting wijst echter naar Wijmans. Beide partijen zijn momenteel in een juridisch gevecht verwikkeld.

Voorzitter Vivianne van Kempen van Stichting Cool Events zegt: \'Er staat een bedrag van ongeveer twee ton open. Kevin is de organisator en hij heeft de boel besodemieterd. Wij leggen een deel van de claims bij hem neer. Er komen nu nog steeds zaken boven tafel.\'

Wijmans laat weten dat er niets klopt van de uitspraken van Van Kempen en dat hij zeker niet degene is die verantwoordelijk is voor de schulden. Hij overweegt aangifte te doen van smaad en laster.

advertentie

Lees ook deze artikelen