Politie zoekt beeldmateriaal mishandeling Blerick

gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 13.02 uur
update: donderdag 24 mei 2018 15.21 uur

De politie is op zoek naar mensen die beelden hebben van de mishandeling van een 49-jarige fietser op de Eindhovenseweg in Blerick woensdagmiddag.

Drie mannen belaagden het slachtoffer toen hij hen aansprak op hun gedrag. Hij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersruzie
Aan de mishandeling ging een verkeersruzie vooraf. Een echtpaar reed over de Eindhovenseweg richting Venlo. Bij een inhaalmanoeuvre bedreigden de inzittenden van een andere auto het echtpaar. Even later kwam het tot een confrontatie bij de verkeerslichten op de kruising met de Burgemeester Gommansstraat. De drie inzittenden stapten uit hun zwarte auto en gingen verhaal halen. Een 49-jarige fietser uit Venlo die toevallig voorbijkwam sprak de mannen aan op hun gedrag. Daarop keerde het drietal zich tegen de fietser.

De politie is op zoek naar getuigen en hoopt dat er mensen zijn die foto's of filmpjes hebben gemaakt van het incident. Die kunnen via een formulier online worden verstuurd naar het onderzoeksteam.


Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

17
zo
22
ma
22
di

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

nu op de radio

Het Weekend van Venlo
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio