advertentie

Politie zoekt beeldmateriaal mishandeling Blerick

De politie is op zoek naar mensen die beelden hebben van de mishandeling van een 49-jarige fietser op de Eindhovenseweg in Blerick woensdagmiddag.

Drie mannen belaagden het slachtoffer toen hij hen aansprak op hun gedrag. Hij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersruzie
Aan de mishandeling ging een verkeersruzie vooraf. Een echtpaar reed over de Eindhovenseweg richting Venlo. Bij een inhaalmanoeuvre bedreigden de inzittenden van een andere auto het echtpaar. Even later kwam het tot een confrontatie bij de verkeerslichten op de kruising met de Burgemeester Gommansstraat. De drie inzittenden stapten uit hun zwarte auto en gingen verhaal halen. Een 49-jarige fietser uit Venlo die toevallig voorbijkwam sprak de mannen aan op hun gedrag. Daarop keerde het drietal zich tegen de fietser.

De politie is op zoek naar getuigen en hoopt dat er mensen zijn die foto's of filmpjes hebben gemaakt van het incident. Die kunnen via een formulier online worden verstuurd naar het onderzoeksteam.

advertentie

Lees ook deze artikelen