Zeer grote brand bij bedrijf Veegtes

gepubliceerd: maandag 14 mei 2018 20.35 uur
update: dinsdag 15 mei 2018 11.46 uur

Er heeft vanavond een zeer grote brand gewoed bij een bedrijf op de hoek van de Van Coehoornstraat en de Laurens Janszoon Costerstraat op bedrijventerrein Veegtes.

De brandweer rukte met groot materieel uit. Het gaat om een brand bij het bedrijf Lintrailers. Het vuur ontstond rond 20.20 uur.

Grip 2
De omgeving werd afgezet en ook bedrijven in de omgeving zouden ontruimd moeten worden. Bewoners van Venlo-Noord kregen het advies om ramen en deuren gesloten te houden. De brandweer schaalde op naar grip 2. Dat betekent dat het incident effect heeft op een groter gebied. De donkere rookwolken waren in een groot deel van de stad te zien.

Rond 21.20 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Toen was er geen gevaar meer voor omwonenden. Het is nog niet duidelijk hoe het vuur is ontstaan.

Productiehal
Lintrailers heeft op de Van Coehoornstraat een productiehal waar trailers , aanhangwagens en kippers worden gemaakt. Ook is er een kantoor gevestigd.

Bij het bedrijf waren gasflessen aanwezig. Het is niet duidelijk of een of meerdere gasflessen vlam hebben gevat.Delen via e-mail

Uw naam *
Naam ontvanger *
E-mail ontvanger *
 


Bekijk ook

24
zo
23
ma
25
di

vandaag op TV

Tekst TV
nieuws, informatie en activiteiten met het geluid van de radio

nu op de radio

Het Weekend van Venlo
de klassiekers van toen, de hits van nu en 't beste oét de regio