Tip de redactie

Wilt u een persbericht naar de redactie van Omroep Venlo sturen? Dat kan via onderstaand formulier.

Kijk voor andere mogelijkheden op onze contactpagina.

De redactie neemt contact op als zij aandacht aan het onderwerp wil besteden. Omdat we iedere dag erg veel persberichten binnenkrijgen, kunnen we helaas niet nagaan of het persbericht is aangekomen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Omroep Venlo.

Nieuwstips en persberichten

De nieuwsredactie van Omroep Venlo staat open voor alle tips en opmerkingen. Persberichten, aankondigingen en nieuwstips kunt u mailen naar de redactie of versturen via het contactformulier hierboven. We kunnen niet garanderen dat ieder onderwerp aandacht krijgt, maar overleggen dagelijks over al het inkomend nieuws. Alle redacteuren kunnen de binnenkomende berichten bekijken.

Opmerkingen op programma's

Betrokkenheid van kijkers en luisteraars stellen we zeer op prijs. Op- en aanmerkingen kunt u sturen naar de redactie van Omroep Venlo. U krijgt altijd antwoord, mits uw persoonlijke gegevens te controleren zijn. Op anonieme op- of aanmerkingen reageren wij niet.

Reclame en sponsoring

Voor reclame op radio, televisie, internet en beeldkrant heeft Omroep Venlo een aparte afdeling, die advertenties op maat verkoopt. De reclameafdeling staat los van de redactie. Klik hier voor meer informatie over de reclamemogelijkheden op Omroep Venlo.